Retourbeleid

Retourbeleid van Walljoy

1. Retourbeleid

1.1 Bij Walljoy streven we naar de hoogste klanttevredenheid. Mocht je echter niet tevreden zijn met je aankoop, neem dan alsjeblieft contact met ons op via [contactgegevens] om een retourzending te regelen.

1.2 Vanwege de aard van op maat gemaakte bestellingen, accepteert Walljoy geen retourzendingen, annuleringen of restituties, behalve in gevallen van defecten of fouten aan de zijde van Walljoy.

2. Procedure voor Retourzendingen bij Defecten

2.1 Als het geleverde product defect is of niet aan de verwachtingen voldoet, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op om de situatie te bespreken.

2.2 Om in aanmerking te komen voor een retourzending vanwege een defect, moet het product in de originele verpakking worden geretourneerd en moet de klant het defect schriftelijk melden aan Walljoy.

2.3 Walljoy zal het geretourneerde product inspecteren en beoordelen of het in aanmerking komt voor vervanging of terugbetaling.

3. Contactgegevens voor Retourzendingen

3.1 Neem voor vragen of om een retourzending te regelen contact op met onze klantenservice via [contactgegevens].

3.2 Zorg ervoor dat je de bestelgegevens bij de hand hebt, inclusief het bestelnummer en eventuele relevante details over het product dat je wilt retourneren.

4. Uitzonderingen

4.1 Walljoy behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren of aanvullende voorwaarden te stellen in gevallen waarin het vermoeden bestaat van misbruik, fraude of schade aan het product veroorzaakt door de klant.

5. Aanpassingen van het Retourbeleid

5.1 Walljoy behoudt zich het recht voor om dit retourbeleid te allen tijde te wijzigen of aan te passen. Gewijzigde voorwaarden zijn van toepassing op retourzendingen die worden aangevraagd na de datum van wijziging.